In onze showroom vindt u een ruime keuze in diverse soorten vloerbedekking. Kiezen is niet eenvoudig. Alles heeft zijn karakteristieke eigenschappen en uitstraling. Wat vindt u belangrijk? Wat zijn de mogelijkheden met de ondervloer? Kiest u voor een harde of juist voor een zachte vloer? Bij E&S kunt u alle kanten op.

Tapijt
De productietechnieken voor tapijt, die de laatste jaren erg zijn verbeterd, maar ook de verschillende methoden van leggen, maken het mogelijk om nagenoeg ieder ontwerp te maken in een tapijt. Naadloze randen en diverse kleurwissels in de vorm van vloerontwerpen vormen geen probleem meer. U kunt dus uw eigen vloer samenstellen.
Voor intensief gebruikte ruimten, zoals bijvoorbeeld trap of kantoor hebben wij de zeer sterke ‘Bouclé’ tapijten met een lage structuur. Een luxere uitstraling geven de tapijten met een gesneden pool. Sommige soorten zijn ook uitermate geschikt voor projectgebruik.

Linoleum/Marmoleum
Deze vloerbedekking bestaat al meer dan een eeuw. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt als men kijkt naar vorm, kleur en dikte. Het is op vrijwel iedere ondervloer aan te brengen mits deze voldoende vlak en sterk is, en is verkrijgbaar in vele kleuren en motieven zowel op de woon- als werkplek.


Parket/laminaat
Een parketvloer is voor veel mensen nog steeds de mooiste vloerafwerking vanwege de natuurlijke uitstraling. Parket is de verzamelnaam voor vele soorten hardhouten vloeren, die massief zijn of uit verschillende lagen zijn opgebouwd en op verschillende manieren kunnen worden gelegd. Parket kan worden gelakt of in de was of olie worden gezet. Iedere techniek heeft zijn eigenschappen met betrekking tot onderhoud en aanzicht. Laminaat is ook al lang en breed bekend bij de consument maar het product heeft de laatste jaren grote ontwikkelingen meegemaakt. Zo is het niet alleen te verkrijgen in een houtmotief maar zijn er ook laminaat “plavuizen” en is er laminaat met een vellingrand (voeg). Vooral de kliksystemen zijn niet meer weg te denken .

Vinyl/PVC
Een vinyl/PVC vloer is een modieuze, veerkrachtige kunststof vloerbedekking. Denk daarbij aan de vele verschillende kleuren en dessins die er te krijgen zijn.


Wilt u meer informatie? Vul het reactieformulier in of stuur ons een e-mail.