Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in hout en aluminium. Ideaal voor optimale zonwering en aangepaste lichtregeling door het traploos tuimelen van de lamellen. Een jaloezie zorgt voor een maximale verspreiding van het natuurlijk licht, terwijl hinderlijke schittering wordt voorkomen. Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en ook toepasbaar in natte ruimten.

Verticale lamellen
Verticale lamellen zijn verkrijgbaar in stof, kunstof en aluminium.
Diverse kleuren, dessins, breedtes en modellen behoren tot de mogelijkheden. Verticale lamellen hebben dezelfde functie als horizontale lamellen maar hebben een heel andere uitstraling. Verticale lamellen bieden vaak een praktische oplossing voor schuine en onregelmatig gevormde ramen.

Rolgordijnen
Rolgordijnen zijn zowel toepasbaar voor zonwering maar ook ter decoratie.Met een eenvoudige kettingbediening te openen of te sluiten. Leverbaar in verduisterende, transparante, semi-transparante, effen en ge-dessineerde stof.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen in verschillende kleuren en motieven, zonder of met baleinen en eventueel te maken van een door u uitgekozen gordijnstof.
Met koord- en kettingbediening.

Paneelgordijnen
Paneelgordijnen worden gemaakt van brede banen krimpvrije stof die achter elkaar geschoven kunnen worden.

Silhouette gordijn
Silhouette gordijn combineert het transparante van vitrage en de zonwerende en decoratieve eigenschappen van een jaloezie.

Plissé
Voor een stijlvol imago en een perfecte zonwering, bieden wij u een plissé collectie met onbegrensde mogelijkheden. Zowel in kleur, materiaal als in toepassingsvorm is er voor elk raam en iedere situatie een oplossing voorhanden.

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw situatie. Mail ons of vul het reactieformulier in.